De Cedronhoeve,
Warandestraat 10, Kruibeke

kruibeke
feest

16-19 September 2021

kruibeke feest

In 2020 bestonden KLJ, Ferm en Landelijke Gilden Kruibeke respectievelijk 90, 100 en 110 jaar. Volgens welgekende reden werden onze feestelijkheden met een jaartje uitgesteld.
Binnenkort organiseren we met de steun van Lokaal Bestuur Kruibeke "Kruibeke Feest". In het weekend van 16 tot en met 19 september zal er uitgebreid gevierd worden met tal van activiteiten! Meer dan welkom op en rond de Cedronhoeve, Warandestraat 10 te Kruibeke.

afterwork / afterschool

16 september 2021

Kom mee afterworken met een hapje & drankje en een streepje muziek. Het kruibeeks DJ-duo Fly And Solo zorgt voor de sfeer en DIMAfriet voor overheerlijke frietjes. Het ideale recept voor een gezellige avond. Toegang is gratis vanaf 17u!

Nazomerfeest

17 september 2021

KLJ Oost-Vlaanderen strijkt neer in Kruibeke en houdt zijn jaarlijkse nazomerfeest met uitreiking van de seizoensuitslagen van de sportwerking. Let op: Enkel leden van KLJ zijn toegelaten.

mama's jasje - nathan de clerck

18 september 2021

Mama's Jasje en Nathan De Clerck zakken af naar onze feesttent en geven er een knaloptreden. Geniet van een avond vol sfeer voor een spotprijs. Deuren vanaf 20u, start Mama's Jasje 21u. Prijs: €6 VVK, €8 ADK, tickets terug te vinden onderaan de pagina.
Let op, dit event werkt met CovidSafeTicket.

Sneukeltocht

19 september 2021

Heb jij zin in een gezonde fietstocht doorheen Kruibeke en omstreken, met tussendoor een lekker hapje en een drankje? Doe dan mee op zondag 19 september aan de sneukeltocht!

Dag v/d Landbouw

19 september 2021

De Cedronhoeve opent haar deuren voor het grote publiek. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen op de eerste geitenboerderij in Kruibeke! We laten jullie graag genieten van een rondleiding op het bedrijf. Dorst gekregen? Een drankje kan je komen nuttigen in onze feesttent! Doorlopend zijn er lokale streekproducten te verkrijgen op de Boerenmarkt.

 • Om toegang te verkrijgen op zaterdag dient iedereen een toegangsticket te hebben en vanaf 12 jaar ook een geldig Covid Safe Ticket te tonen bij de ingang.

 • Het Covid Safe Ticket is eenvoudig te downloaden via de CovidSafeBE-app en op mijngzondheid.be als je voldoet aan één van deze 3 voorwaarden:
  -je bent minstens 2 weken volledig gevaccineerd.
  -je beschikt over een negatieve PCR-test met staalafname maximum 48 uur geleden of negatieve RAT-test (snelle antigenentest) met staalafname maximum 24 uur geleden.
  -je hebt een covid-herstelcertificaat van minder dan 6 maanden.

 • ER IS GEEN TESTCAPACITEIT OP HET EVENT AANWEZIG!

 • Het Covid Safe Ticket is specifiek bedoeld om toegang te krijgen tot grote evenementen zonder dat je op het terrein een mondmasker moet dragen en 1,5 meter afstand moet houden. Tot aan de toegangscontrole moet je echter wel een mondmasker dragen.

 • Het niet kunnen of willen voorleggen van een geldig officieel CST zoals hierboven bepaald, geeft geen recht tot annulatie, vergoeding, compensatie of terugbetaling, ongeacht of je in het bezit bent van een geldig toegangsticket.

 • Ben je ziek of voel je je niet goed, blijf thuis!

Tickets

Tickets voor zaterdag kan je enkel en alleen online bestellen. Er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Locatie

Onze feesttent zal opgesteld staan naast de Cedronhoeve, Warandestraat 10 te Kruibeke. Er is een uitgebreide parking voorzien in de warandestraat. Opgelet: De warandestraat is tijdens dit weekend enkele richting!

Onze trotse sponsors!

Become a sponsor

Als sponsor kunnen wij jou verschillende voordelen bieden. Wij beschikken over verschillende communicatiekanalen. Jouw logo op onze affiches / plaatsing op onze site / hekwerkbanners op het event zelf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Public relations

Ewout Verhulst

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Heb je nog een vraag?

Geen probleem.

Mail ontvangen van klj kruibeke?

Vul hieronder jouw mailadres in.

Copyright © 2020 KLJ Kruibeke. Alle rechten voorbehouden.
Bij KLJ Kruibeke respecteren we jouw privacy.